GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKocaeli Darıca’da kayalıklardan düşen vatandaşı Sahil Güvenlik kurtardı!
Kocaeli Darıca’da kayalıklardan düşen vatandaşı Sahil Güvenlik kurtardı!
Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bayramoğlu mevkiinde 20 metre yükseklikten kayalıklara düşen V.B.K., Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu yürüten ekiplere teşekkür etti.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bayramoğlu mevkiinde, dün akşam saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar üzerine harekete geçildi.
Bir vatandaşın yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalıklara düştüğü ve karadan tahliye edilemediği bildirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın başarılı kurtarma operasyonunu duyurdu.
Sahil Güvenlik Komutanlığı, kazazede V.B.K.’yı kurtarmak için KB-93, TCSG-10 ve TCSG-312 lastik botlarını hızla görevlendirdi. Balık tutarken dengesini kaybederek düşen V.B.K., sağlıklı ve bilinci açık bir şekilde sedye ile tahliye edilerek Darıca Sahil Güvenlik İskelesi’nde bekleyen 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi.
Bakan Yerlikaya, operasyonu titizlikle yürüten Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine teşekkür ederek, “Allah yardımcınız olsun” dedi. Kurtarma çalışmaları, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin de desteğiyle koordineli bir şekilde gerçekleştirildi.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

