meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Enver GÜLER


Fakirin ekmeği acıdır, zehir gibi.

Türkiye’de yağma ve talan bitmek bilmiyor, tersine her geçen gün daha da artıyor. Avanta, talan, yağma-rant hırsı virüs, pandemi dinlemiyor.


Türkiye’yi zam yağmuruna  çevirenlerin rant kaygısının son hedefi ile fakir  fukaranın ekmeği oldu.

Son aylardır ekonomi yağmalamayla Toptancılar, marketler, komisyoncular,fırıncılar yeteri kadar doymadılarki sıra fakirlerin ekmeğinin talanına geldi.

Biray önce Başta Bursa olmak üzere 2 lira olan ekmek şu an  yani bugün itibarıyla 2.5 liradan satılmaya başlandı. Bir gün önce  marketten aldığın 5 litre yağ hemen ertesi gün bir bucuk katına çıkıyor

Türkiye Nereye gidiyor sorusu aklımıza gelmeye başladı. İktidar ekonomi ve zam yağmalamasının önüne neden geçemiyor. Acaba düşünceleri ne  pandemiden ölenler yetmediği gibi yoksa fakir fukarayı açlıktanmı öldüerecekler.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmaylarında her geçen gün artan zamlara çözüm bulacak ekonomi uzmanlarımı yok.

Yoksa her geçen gün  zam yağmuruyla vatandaşı resmen talandan mal kaçırırcasına yağmalayan ve sömüren ihanet şebekelerine acaba iktidarın gücümü yetmiyor yoksa gözmü yumuyorlar.

Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa bana adaletten bahsetmeyin. Eşitlikten bahsetmeyin Bu gidişin sonucu ne olacak.

Yoksa bu güzelim "Türkiye’mizde ihanet şebekeleri tarafından ikinci bir 15 Temmuz oyunumu oynanıyor. " Birlik beraberliği sağlamakta , dikkatli olmakta fayda var,  

Ey zamcılar, merhametsizler, Fakirin malına göz dikme. Fakirin ekmeği acıdır, zehir gibi. (Amenemope)

Allah büyüktür inşALLAH