YAŞAM
YAŞAM HaberleriZiya Taşkent’te unutulmaz akşam
Ziya Taşkent’te unutulmaz akşam
Büyükşehir Belediyesi’nin kültür takvimi kapsamında Ziya Taşkent’te “Hak Yolcusu” isimli bir tasavvuf konseri veren Tarık Genç ve ekibi, icra ettikleri eserler ve konser sonunda gerçekleştirilen semazen gösterisiyle Sakaryalı tasavvuf dostlarına büyüleyici bir akşam yaşattı.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında Sakaryalılar birbirinden keyifli programlarda bir araya geliyor. Sanattan, tiyatroya, eğitimden, edebiyata pek çok alanda gerçekleştirilen etkinlikler güzel bir tasavvuf gecesiyle devam etti. Tasavvuf sanatçısı Tarık Genç’in şefliğinde Ziya Taşken Konser Salonu’nda sahneye çıkan koro, “Hak Yolcusu” ismiyle bir konser verdi.

SEMAZEN EŞLİK ETTİ
Klasik Türk musikisi ve tasavvuf alanından eserler icra eden koro, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Tasavvuf dostları, gerçekleştirilen konserde icra edilen eserlerle büyüleyici bir deneyim yaşadı. Konser sonunda sahneye çıkan semazen, yaptığı gösteriyle geceyi katılımcılar için unutulmaz bir hatıraya dönüştürdü. Büyükşehir’in ocak ayı takvimi birbirinden güzel etkinliklerle devam edecek. Etkinlik takvimine www.sakarya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.
-
Bursa’da 615 bin 880 öğrenci karne heyecanı yaşadı -
İzmit Kapanca’da ilk günün ritmi Bursa Büyükşehir'le attı -
Artvin Vali Vekili Erdoğan’a özel güvenlik haftası ziyareti -
MASMEK kursiyerleri hünerlerini sahneye taşıdı -
Sakarya’da karne heyecanı -
Trabzon’da kursiyerlerin eserleri sergilendi -
Konya'da Başkan Altay karne sevincine ortak oldu -
Ankara'da öğrencilere uygulamalı bisiklet eğitimi

