GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriZeynep Bastık sürpriz danslarla Harbiye'ye hazır
Zeynep Bastık sürpriz danslarla Harbiye'ye hazır
Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Zeynep Bastık, Atlantis Yapım'ın organize ettiği “Atlantis Yapım Harbiye Açık Hava Konserleri” serisinin devamında 21 Ekim’de hayranlarıyla buluşuyor.
İSTANBUL (İGFA) - Sahnesinde yerli ve yabancı starların konserlerine ev sahipliği yapan İstanbul'un en önemli konser alanı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda efsane konserlerin ev sahibi Atlantis Yapım organizasyonu ile sahne alacak Zeynep Bastık konseri 2 bölümden oluşacak.
İlk bölümde klasik kostümlerle yeni şarkıların da eklendiği bir konseptle hayranlarıyla buluşacak olan sanatçı, konserin 2. Bölümünde sürpriz dansların olacağı bir pop sahnesi ortaya koyacak.
https://youtu.be/hJwyO28e9Dc
Günler öncesinden konsere özenle hazırlanan sanatçı Harbiye konseri için çok heyecanlı olduğunu, hayranlarıyla buluşmak için sabırsızlandığını bildirerek, çok özel sürprizlerle dolu bir gece olacağının da altını çizdi.
Sosyal medya hesabından konsere hazırlandığı dans videosunu da paylaşan sanatçı şimdiden merak uyandırdı.
-
CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol tutuklandı -
Arabuluculukta yüksek uzlaşma oranı... Mahkemelerin iş yükü azaldı -
Millet Bahçesi'nde dev ekranda Bursaspor coşkusu -
İstanbul Çekmeköy'de Ege rüzgarı -
Bursa Osmangazi Meydanı’nda Bursaspor coşkusu -
Şanlıurfa’da kurtuluşun 106. yılına özel gösteri -
Türk Hava Kuvvetleri’nden eğitim uçuşu -
YEŞİLAY İzmir'den çocuklara dijital farkındalık eğitimi

