GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriYunanistan’da kaptan nikâhı ile evlendi!
Yunanistan’da kaptan nikâhı ile evlendi!
Leyla şarkısı ile tanınan Çağdaş, Yunanistan'ın dünyaca ünlü aşk adası Santorini'de 3. kez dünya evine girdi.
İSTANBUL (İGFA) - Türk sanat müziği sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, “Santorini’de büyük aşk! Çağdaş Leyla’sını buldu…” başlıklı bugünkü yazısında, yakın dostu Türk sanat müziği sanatçısı Çağdaş Suseven’in, Yunanistan'ın dünyaca ünlü aşk adası Santorini'de kaptan nikâhı ile evlendiğini duyurdu.
Meslektaşının fotoğraflarını da paylaşan Akay, “23 sene önce 2000 yılında “Leyla” isimli şarkısı ile ünlenen canım dostum Türk sanat müziği sanatçısı Çağdaş Suseven, Leyla’sını buldu.

Öğrencisi Miraç Sinem Tekin'le Yunanistan'ın dünyaca ünlü aşk adası Santorini'de rüya gibi bir törenle evlenen Çağdaş, Yunanistan’dan beni aradı ve Mecnun gibi bir aşk yaşadığını dile getirdi. Türkiye'nin ilk ve tek Türk Cruises gemisi olan Miray Cruises'da, geminin sahibi Vedat Uğurlu ve Türk halk müziğinin unutulmaz sanatçılarından Necla Akben'in şahitliğinde ve son derece romantik bir törenle, Yunanlı Kaptan Charilaos Petridis'in kıydığı nikâhla mutluluğa adım attı. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

-
Uzmandan burun ameliyatı sonrası yaz uyarısı: İlk 6 ay güneşten korunmak önemli -
Ankara Valisi Canbolat’tan NATO Zirvesi teşekkürü -
“PürDikkat” EBA’da öğrencilerin kullanımına sunuldu -
TTB ve TPD, 21 yaş altına hormon ve ergenlik baskılayıcı ilaç kısıtlamasına karşı itiraz etti -
Erdek açıklarında arızalanan teknedeki 7 kişi kurtarıldı -
Türkiye nüfus büyüklüğünde dünyada 18. sırada... Türkiye'de yaşam dünya ortalamasının üzerinde -
Kastamonu'da tefecilik operasyonu: 8 şüpheli yakalandı -
Manisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı

