MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriYılın ilham veren kadın futbolcusu ödülü Nevide Çiçek'e verildi
Yılın ilham veren kadın futbolcusu ödülü Nevide Çiçek'e verildi
İstanbul’da iş, siyaset, akademi ve sanat dünyasından seçkin isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen 3. Hayata Değer Katanlar Zirvesi ve Ödül töreni, muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı.
İSTANBUL (İGFA) - Lob'ın International tarafından Romu Ristorante'de düzenlenen bu prestijli organizasyonda; çok yönlü başarılarıyla adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, spiker ve futbolcu Nevide Çiçek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi!
Kariyerindeki güçlü duruşuyla fark yaratan Nevide Çiçek, gecede "Yılın İlham Veren Kadın Futbolcusu" ödülüne layık görüldü. Birçok farklı alanda sergilediği üstün başarılar ve adından çokça söz ettiren güçlü aurasıyla törenin en çok konuşulan ismi olan Çiçek; hem sahadaki duruşu hem de ekranlardaki performansıyla modern kadının gücünü en iyi şekilde temsil ediyor.
Hem başarılı kariyeri hem de geleceğin yıldızı olan çocuklara ilham veren duruşuyla dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız, asil tarzıyla da ödül gecesine damgasını vurdu.
-
Uzmandan burun ameliyatı sonrası yaz uyarısı: İlk 6 ay güneşten korunmak önemli -
Ankara Valisi Canbolat’tan NATO Zirvesi teşekkürü -
“PürDikkat” EBA’da öğrencilerin kullanımına sunuldu -
TTB ve TPD, 21 yaş altına hormon ve ergenlik baskılayıcı ilaç kısıtlamasına karşı itiraz etti -
Erdek açıklarında arızalanan teknedeki 7 kişi kurtarıldı -
Türkiye nüfus büyüklüğünde dünyada 18. sırada... Türkiye'de yaşam dünya ortalamasının üzerinde -
Kastamonu'da tefecilik operasyonu: 8 şüpheli yakalandı -
Manisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı

