YAŞAM
YAŞAM HaberleriYetişkinler için palyaço
Yetişkinler için palyaço
2013 yılından beri İzmir’de kültür ve sanat üreticisi olarak aktif çalışan Tiyatrohane, yeni prodüksiyonları müzikli bir palyaço polisiyesi olan “Palyaço Bar – Clown Bar” oyunları ile kentte tiyatroya yeni bir soluk getirerek dikkatleri üzerlerini çektiler.
İZMİR(İGFA)- 18 yaş ve üzeri için tasarlanan ve bir barda sahnelenen oyununda 12 oyuncu, birbirinden renkli ama bir yandan da karanlık işlere bulaşmış palyaçoları canlandırıyor. İlk iki oyunu kapalı gişe sahnelenen oyunun bir sonraki temsili 15 Aralık Çarşamba günü saat 21:00’de Bios Alsancak’ta seyircisi ile buluşacak.
“Palyaço Bar – Clown Bar”, New York prömiyeri büyük beğeni toplayan ve New York Times eleştirmenleri seçimi olarak önerilen oyun müzikli bir palyaço polisiyesi.
Anahtar Kelimeler:
yetişkinler
için
palyaço
-
Bakanı Memişoğlu: İyilik paylaştıkça çoğalır -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze barış istediğini ortaya koydu -
Pelitli Gençler Birliği BAL’a gözünü dikti -
Koç Üniversitesi'nden 'AI' destekli karbon yakalama araştırması -
Kamu projelerinde fiyat artış oranları değişti -
Bursa’da iki ilçede planlı su kesintisi -
Plajda kalp sağlığına dikkat! Susamayı beklemeden su için -
Bahçeli: “Terörsüz Türkiye” için kaybedecek vaktimiz yoktu

