BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriYENİDEN REFAH BAHÇELİEVLER İFTARDA BULUŞTU
Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Yönetim Kurulu, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında aynı sofrada buluştu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda teşkilat mensupları Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşadı.
Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Erol Kuş, Ramazan ayı boyunca her hafta salı günü ilçe binasında iftar yemeği verileceğini duyurdu. Başkan Kuş, yaptığı açıklamada vatandaşlara da davette bulunarak, “Ramazan ayının bereketini ve paylaşma ruhunu hep birlikte yaşamak istiyoruz. Bu nedenle her salı günü ilçe binamızda iftar soframızı kuracağız. Tüm hemşehrilerimizi iftarımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞLAR DA DAVET EDİLECEK
Yeniden Refah Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, Ramazan ayı boyunca düzenlenecek iftar programlarına teşkilat mensuplarının yanı sıra vatandaşlar da davet edilecek.
-
Alışveriş festivali Gölcük’te ticareti canlandırdı -
AYM önünde acı trajedi! Seyyanen zam eyleminde intihara kalkışan emekli polis kurtarılamadı -
Yığılcaspor, PGL Ligi’nden çekildi! -
Antalya Boğaçayı’nda doğal yaşam dengesi korunuyor -
Düzce’de tır ile otomobil çarpıştı -
Edirne’ye 4 milyar TL'lik sulama yatırımı... Çömlekköy Barajı 2028’de tamamlanacak -
Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği -
Bakan Gürlek'ten 'fon soruşturması' açıklaması: Vatandaşımızın birikimi sahipsiz değildir

