meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

YENİ BİR GÜNEŞ DOĞUYOR: DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ TEŞKİLATLANMAYA BAŞLADI

YENİ BİR GÜNEŞ DOĞUYOR: DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ TEŞKİLATLANMAYA BAŞLADI

Yeni dünya düzenine yeni bir küresel güç doğuyor. Kısa bir süre önce Kurucu Genel Başkan Nurullah Ağrı önderliğinde kurulan Dünya Türk Birliğinin ayak sesleri geliyor…

ANKARA / HABER MERKEZİ - Dünya Türk Birliğinin Teşkilatlanması için Kuruluş şehri olan Bursa’dan başlayan Genel Başkan Nurullah Ağrı "Türk olarak birliğimizin, beraberliğimizin ve dayanışmamızın her alanda artarak devam etmesi için Türkiye genelinde Bölge başkanlığımızı dokuz bölgeye ayırdık her bölgeye dokuz şehir düştü  Yönetim Kurulu kararıyla Kuruluş şehri Bursa’dan başlamayı tercih ederek Güney Marmara ve Bursa il temsilcilik görevine dava adamı Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan’ın  temsilcilik görevine atamasını yaptık. Allah utandırmasın En kısa zamanda yurt ve Dünya genelinde ekibimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Güney Marmara Bölge ve Bursa il temsilciliğine atanan Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan’da 2040 YILINDA, TÜRK BİRLEŞİK DEVLETLERİ (7 DEVLET, TEK MİLLET) dünyaya yeni bir güneş gibi doğacak. İfadelerini kullandı.

Güney Marmara Bölge ve Bursa İl temsilciliğine atanan Veteriner Hekim Ahmet metin Alkan, Dünya Türk Birliği Genel Başkanı Nurullah Ağrı’ya ve Yönetim kurulu üyelerine kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti. Alkan konuşmasını şöyle sürdürdü,” Küresel dengeler ve yaşadığımız yüzyılın gerçekleri önümüze bir senaryo koydu. Bu gerçeği görmezden gelemeyiz. Tarihin tezahürleriyle ayrı coğrafyalara savrulan, asırlarca tahakküm altında yaşana Türkler, yok olmamayı başarmış, bugün 7 bağımsız devleti ile tarihe yeniden yön verebilecek güce erişmiştir. Fay hattında sıkışan enerjinin açığa çıkması gibi, Bin Yıldır sıkışan bu güç açığa çıkmak üzeredir. Bir nehir gibi çağlayan Türk Milleti, emperyal emellerin önüne kurduğu köhne bentleri yıkmak üzeredir.inşallah “ dedi.

 

 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi