YAŞAM
YAŞAM HaberleriYeni Cuma’da son rötuşlar
Yeni Cuma’da son rötuşlar
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde öz kaynaklarla üretilen ahşap banklarla Yeni Cuma'nın çehresi değişti.
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kendi imkanlarıyla ürettiği ahşap bankları vatandaşların nefes alacağı modern ve kullanışlı sosyal alan haline gelen Yeni Cuma Parkına monte etti.
İzmit Belediyesinin kentteki dokuyu değiştirmek; vatandaşlara çok daha konforlu ve modern bir nefes alma alanı yaratmak adına başlattığı Yeni Cuma Park Alanı ve Çay Bahçesi Düzenleme Projesi’nde son aşamaya gelindi.

ÖZ KAYNAKLARLA ÜRETİLDİ
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İzmitlilerin nefes alacağı modern ve kullanışlı sosyal alan haline gelen Yeni Cuma Parkına kendi imkanlarıyla ürettiği bankların montaj işlemini gerçekleştirdi. Ekipler ilk olarak bankların yazı yazma ve boyama işlemlerini tamamladı. Atölye aşamasının sona ermesinden sonra hazır hale gelen ahşap banklar Yeni Cuma Parkına yerleştirildi.
-
Şanlıurfa'da asfalt çalışmaları tam gaz -
Keçiören'de Dünya Sanat Günü coşkusu -
Kestel’de çiftçiye Ahududu desteği -
İzmir Büyükşehir ve ESHOT 2025 faaliyet raporu kabul edildi -
Kınık Köyünde kadın gücüyle tarih yaşatılacak -
Uyuşturucu ile mücadelede belediye personeline takdir -
Trabzon'da Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği kuruldu -
Balıkesir Çevre Eğitim ve Bilim Merkezi örnek oluyor

