YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriYatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde
Yatırımcıların gözü İzmir'in kuzeyinde
İzmir'in kuzey taraflarında daha çok arsa alternatifi bulunması nedeniyle inşaat sektörünün de Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştı.
İZMİR (İGFA) - İzmir'de inşaat sektörünün kentin kuzey aksına yöneldiğini belirten 444Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Kurucularından Genel Müdür Bora Arslan, bölgenin ulaşım olanakları ve depreme dayanıklı zeminiyle tercih edildiğini söyledi.
İnşaat sektörünün Çiğli, Menemen aksında yoğunlaştığını dile getiren Bora Arslan, bölgedeki konut fiyatlarında son 2 yıl içinde yüzde 200'ün üstünde artış olduğunu ifade etti.
Hem konut hem de ticari alanlara yönelik profesyonel çözümler sunduklarını anlatan Arslan, “İzmir'in kuzeyi özellikle de Çiğli aksı kentin genişleyebileceği nadir yerlerden biri haline geldi. Bunda Çevre Yolu, İzban ve tramvay hattının da bölgede bulunmasının rolü büyük. Depreme dayanıklı zemine sahip olmasının yanında hem sanayi bölgelerine hem de eğitim kurumlarına yakınlığı da diğer bir tercih sebebi. Bölge hem İzmir içinden hem de İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerden yatırımcıların ilgisini görmeye devam ediyor” diye konuştu.
-
Ordu’da Dünya Yaşlılar Günü’nde byükler unutulmadı -
Bursa'da Başkan Vekili Biba huzurevi sakinleriyle buluştu -
Batı Antalya’da bir ilk... Yetiştiriciler Finike'de buluşacak -
Ankara'da Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi için geri sayım -
Bakan Çiftçi: İzmir AFAD ekipleri Soma'ya yönlendirildi -
Soma’daki maden göçüğünde acı haber geldi! -
BKT Eurocup'ta 3. hafta maç biletleri satışta -
Balıkesir Ortaca’da kanalizasyon sorunu çözüldü

