GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriYaşlıların sorunları araştırılacak
Yaşlıların sorunları araştırılacak
TBMM'de yaşlıların yaşadıkları sorunların araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla 19 üyeden oluşan Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına karar verildi.
ANKARA (İGFA) - Yaşlıların Hayatın Çeşitli Alanlarında Yaşadıkları Sorunların Araştırılarak Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunulan önergeler bugünkü gündemde görüşüldü.
Türkiye nüfusunun önemli kısmını oluşturan yaşlıların daha etkin ve verimli hizmet almaları için rapor hazırlanacak. Bu çalışma belediyeler ve bakanlıklar için yol gösterici olacak.
Söz konusu 30 araştırma önergesini içeren konularla ilgili tekliflere ilişkin meclis araştırması açılması kabul edilerek 19 üyeden oluşacak bir Meclis Araştırması Komisyonu kurulmasına karar verildi.
Meclis'te kurulacak araştırma komisyonu 3 ay boyunca çalışacak. Komisyon, çalışmalarını yaparken sivil toplum kuruluşlarını da dinleyecek.
-
Denizli'de dev yatırımlara yakın markaj -
Büyükşehir’in kortlarında zafer coşkusu -
Yenişehir’in gençleri sahnenin tozunu attırdı -
Çocuklara kırtasiye desteği, ailelere nefes -
Maltepe plajlarında müzik keyfi -
Sakarya’da yeni eğitim öğretim yılına güçlü hazırlık -
Kocaeli’nin duvarları kentin değerlerini anlatıyor -
Karabağlar’da Zabıta Teşkilatı’nın 200. yılı kutlandı

