YAŞAM
YAŞAM HaberleriYaşlılara psikoloji eğitimi
Yaşlılara psikoloji eğitimi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi personellerine yönelik ‘Yaşlılarla İletişim, Yaşlılık Psikolojisi ve Yaşlılık Hastalıkları’ eğitimi verilmeye başlandı.
MERSİN (İGFA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığında Gerontolog olarak görev yapan Cihan Tanrıverdi, yapılan eğitimle personellere büyük fayda sağlayacaklarını belirterek, “Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi personellerine yönelik bir eğitim başlattık. Üç hafta sürecek olan eğitimimizi haftada bir gün 3’er saat olarak planladık. Eğitimimizde; yaşlılık psikolojisi, yaşlılarla iletişim, yaşlılık hastalıkları ve artan yaşla birlikte meydana gelen mental ve fiziksel değişimlerden bahsedeceğiz. Faydalı bir eğitim olacağını düşünüyorum” dedi.
Kubat: “Yaşlı bakım kalitesini artırmak için ortaklaşa bir eğitim planladık”
Eğitimin gerçekleştiği Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi Müdürü Canan Kubat ise, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaşlı bakım kalitesini artırmak, hizmet standardımızı yükseltmek için, personelin bu konudaki yeni gelişmeleri izleyebilmesi açısından ortaklaşa böyle bir eğitim planladık” diyerek, Büyükşehir’e eğitimi gerçekleştirdiği için teşekkürlerini iletti.
-
Bursa Yıldırım'dan 'drone seferberliği' çağrısı -
Bakan Bolat Bursa’da ekonomi mesajı verdi... İhracatta tarihi rekor kırdık -
Doruk Madencilik işçilerine 60 milyon TL ödeme... Eylem sona erdi -
KO-MEK’ten İzmit’te büyüleyen yıl sonu sergisi -
28 Nisan’da fabrikalarda ortak ses: İş cinayetleri son bulsun! -
Huawei'nin Bangkok'taki lansmanında amiral gemisi tablet sahneye çıkıyor -
MDÜ ile Aselsan Bakü arasında yüksek teknolojiler alanında stratejik iş birliği -
Dışişleri duyurdu: Kars-Gümrü demiryolu için kritik toplantı

