GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriYalovalı çocuklar 'maske' tasarladı
Yalovalı çocuklar 'maske' tasarladı
Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, iki gün boyunca 3-7 yaş arası çocuklar için düzenlenen Maske Tasarım Atölyesi ile dolup taştı.
YALOVA (İGFA) - Yalovalı çocuklar, hayal güçlerini serbest bırakarak kendi maskelerini boyayarak tasarladı.
Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu'nun organize ettiği "Maske Tasarım Aötölyesi'nde çocuklar, rengârenk boyalarla ve çeşitli malzemelerle kendi özgün maskelerini boyayarak tasarlarken,sanatsal yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra sosyal becerilerini de güçlendirdi.

Hazırlanan maskeler, çocukların hayal dünyasının bir yansıması oldu ve katılımcıların keyifli anlar yaşamasını sağladı.
Atölyenin sonunda, çocuklar için özel olarak hazırlanan podyumda maskelerini sergileme fırsatı buldular.
Yalova Belediyesi, çocukların sanatsal gelişimlerini desteklemek ve eğlenceli etkinliklerle sosyal etkinliklere katılımını artırmak adına bu tür programlara devam edeceği kaydedildi.
-
Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır hayatını kaybetti -
Sakarya'da Altın Çark Gençlik Şöleni Poyrazlar’da gerçekleştirildi -
Özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamaları belli oldu -
Kocaeli'den sorumsuz davranışlara karşı duyarlılık çağrısı -
Türkiye’nin ilk yerli kalp-akciğer makinesiyle ilk ameliyat başarıyla gerçekleştirildi -
Manisa Büyükşehir’den birlik beraberlik tenceresi -
Beş teknolojik atılım... Huawei, yeni nesil şebeke oluşturucu ESS Platformu LUTERRA®'yı piyasaya sürdü -
TÜBİTAK Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

