GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriYalova'da toprak kaymalarının yaşandığı bölgeye yerinde inceleme
Yalova'da toprak kaymalarının yaşandığı bölgeye yerinde inceleme
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, toprak kaymalarının yaşandığı ve tehlike arz eden Bayraktepe Mahallesi’nin bir bölümünde incelemelerde bulundu.
YALOVA (İGFA) - Yalova'da Bayraktepe Mahallesi'nde meydana gelen toprak kaymasının yaşandığı bölgeyi inceleyen Vali Dr. Hülya Kaya ve Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Murat Tiryaki, Ömür Bayar, Marmara Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Sezai Köse, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Müdürü Murat Alacatlı, Afad Müdür Vekili Serkan Yılğan ve Bayraktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Esmer eşlik etti.
Mahallede yaşanan problemi çok iyi bildiğini ve çözüme kavuşturmak için planlama çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Gürel, söz konusu mahalleyi seçim öncesi gezerek, sorunları yerinde tespit ettiklerini anımsattı. Başkan Gürel, "Şimdi Sayın Valimiz ve diğer kurum müdürlerimizle birlikte mahallemize incelemelerde bulunduk. Yapacağımız görüşmeler ve mahalle sakinlerimizin de görüşleri doğrultusunda, Yalova Belediyesi ve tüm paydaş kurumlarımızla beraber çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

