YAŞAM
YAŞAM HaberleriYalova trafolarındaki görsel kirlilik kaldırılıyor
Yalova trafolarındaki görsel kirlilik kaldırılıyor
Yalova Belediyesi, şehir estetiğini iyileştirmek amacıyla şehrin belirli noktalarındaki trafolarda boyama çalışması başlattı. İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi’nde başlayan bu çalışma, kısa sürede şehrin geneline yayılacak.
YALOVA (İGFA) - Yalova'daki çalışmalar kapsamında, trafolardaki çeşitli grafiti yazıları silinerek, yerlerine kent estetiğine uygun şekilde yeniden boyama yapılıyor.
Yalova Belediyesi yetkilileri, bu projenin sadece görsel kirliliği ortadan kaldırmakla kalmayıp, aynı zamanda şehre estetik bir değer katmayı amaçladığını belirtti.
Yalova’nın farklı bölgelerinde de uygulanacak olan boyama çalışmaları, şehrin genel görünümünü daha düzenli ve estetik hale getirmeyi hedefliyor.
Bu tür çalışmalarla hem vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmeyi hem de şehrin kimliğine uygun görsel unsurlar oluşturmayı sürdürüleceği bildirildi.

-
Afet ve Acil Durum Kurulu havadan yardım ve tahliye sistemi için çalışma başlatıyor -
Ankara Keçiören'de 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı -
Ukrayna Parlamentosu, Türkiye-Ukrayna Serbest Ticaret Anlaşması'nı onayladı -
MEB Şûra Salonu'nda 15 Temmuz sergisi -
Manisa’da kamu hizmetlerinde koordinasyon sağlandı -
İstanbul'da 253 taksilik 'Demokrasi Konvoyu' -
Sakarya'da SASKİ, Alifuatpaşa’da kesintisiz su için çalışıyor -
Manisa şehitleri unutmadı

