ERZURUM
ERZURUM HaberleriYAKUTİYE'DE FIRINLARA SIKI DENETİM
Yakutiye Belediyesi Zabıta Ekipleri ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ekmek tüketmesi için denetimlerini sıklaştırdı. Fırınlarda üretim koşulları ve ekmek gramajları kontrol edildi.
HABER HAKİMİYET / ERZURUM - Yakutiye Belediyesi Zabıta Ekipleri’nce yapılan denetimlerde ilçe sınırları içerisinde yer alan 35 fırında üretilen pidelerde noksan gramajlı ekmeğe rastlanmadı. İçişleri Bakanlığı tarafından fırınlar için yayınlanan tebligatlar tüm işletmelere tebliğ edilirken, fırınlarda hijyen kontrolü gerçekleştirildi, sosyal mesafeye uyulması hususu hatırlatıldı, fırın çalışanlarına eldiven ve maske dağıtıldı.
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, koronavirüsle mücadelede her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini yineleyerek, gerek maske dağıtımı, dezenfekte ve temizlikte uyguladıkları çalışmalar ile maske, mesafe ve temizlik kurallarının uygulanabilirliği konusundaki sosyal medya mecralarındaki duyurularla, halkın bilinçlendirilmesi için gayret sarf ettiklerini belirtti.
Başkan Mahmut Uçar, salgına karşı etkin mücadeleden asla taviz verilmemesi gerektiğine vurgu yaparak, “Hemşehrilerimize salgınla mücadelede gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
-
Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır hayatını kaybetti -
Sakarya'da Altın Çark Gençlik Şöleni Poyrazlar’da gerçekleştirildi -
Özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamaları belli oldu -
Kocaeli'den sorumsuz davranışlara karşı duyarlılık çağrısı -
Türkiye’nin ilk yerli kalp-akciğer makinesiyle ilk ameliyat başarıyla gerçekleştirildi -
Manisa Büyükşehir’den birlik beraberlik tenceresi -
Beş teknolojik atılım... Huawei, yeni nesil şebeke oluşturucu ESS Platformu LUTERRA®'yı piyasaya sürdü -
TÜBİTAK Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi

