SPOR
SPOR HaberleriVoleybol Dünya Şampiyonası nefes kesiyor
Voleybol Dünya Şampiyonası nefes kesiyor
FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda erkeklerde mücadele eden iki takımımız gruplarından çıkmayı başardı.
İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Dikili Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) işbirliğiyle AXA Sigorta sponsorluğunda organize ettiği FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda iki Türk takımı yoluna devam ediyor. Dünyanın 19 yaş altındaki en iyi sporcularının mücadele ettiği ve 18 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek şampiyonada Türkiye'yi temsil eden Bahadır Utku Kesgin-Furkan Ramazan Kaplan ile Sacit Kurt-Ahmet Can Tür ikilisi adlarını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Şampiyonanın ikinci gününde erkeklerde Bahadır Utku Kesgin-Furkan Ramazan Kaplan ikilisi gruptaki son maçında İtalyan Armellini-Acerbi ikilisine 2-0 yenilerek seriyi ikinci sırada tamamladı. Sacit Kurt-Ahmet Can Tür ikilisi ise Kazakistanlı Ryukhov-Todorov'a 2-0 yenildi ve grupta üçüncü olarak bir üst tura adını yazdırdı.
Kadınlarda seriye iyi başlayamayan Ecem Aksoy-Doğa Öcal ikilisi Paraguaylı Denisse-Fio'ya, Su Şimdim-Ceylin Sayar ikilisi ise Çekya'dan Pavelková ikilisine aynı skorlarla 2-0 kaybetti. İki kadın takımı da bu sonuçlarla gruplarında son sırayı alarak şampiyonaya veda etti. Böylelikle FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nda kadın takımı kalmadı.
Şampiyonada 17 Eylül Cumartesi günü erkek ve kadınlarda son 24, son 16 ve çeyrek final, 18 Eylül Pazar günü ise yine erkek ve kadınlarda yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları oynanacak.
-
Bıçkıdere Göleti’ne zarar verenler hakkında işlem başlatılacak -
Bilecik Pazaryeri’nde İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı anıldı -
İlaç fiyatlarında Euro kuru ve kâr marjları güncellendi -
Beylikdüzü İFSAK Kısa Film Festivali'ne ilk kez ev sahipliği yapacak -
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, BTÜ’de öğrencilerle buluştu -
Keşan’da meydan ismi tartışması... Tekel Meydanı mı, Alparslan Türkeş Meydanı mı? -
Bursa Osmangazi'de Anadolu’nun kahramanlık türküleri yankılandı -
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da yakalandı

