meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

EKONOMİ

EKONOMİ Haberleri

Viento saatler göz kamaştırıyor

Viento saatler göz kamaştırıyor

TÜMSAK, üretimi gerçekleşen Viento marka saati üyelerine tanıttı. Başkan Orhan Güngörür, Viento’nun saat piyasasında revaçta olacağını söyledi

Tüm Saatçiler Kooperatifi (TÜMSAK), Viento marka saati tanıttı. TÜMSAK Genel Başkanı Orhan Güngörür, Florya Hatay Sofrası’nda Kooperatif Ortaklarıyla bir araya gelerek saatin detayları hakkında bilgi verdi. Bay-bayan modeller yakın zamanda saatçilerin reyonunda yerini alacak. Kaliteli ve kalıcı bir marka olan Viento, müşterilerin beğenisine sunulacak.

‘VİENTO MODERN BİR SAAT MARKASI’

Viento saat, şık tasarımıyla da göz kamaştırıyor. Viento’nun saat pazarında iyi bir yer alacağını belirten TÜMSAK Genel Başkanı Orhan Güngörür, şunları söyledi: “Ürettiğimiz saatleri ortaklarımıza tanıttık. Fiyatları şu anki piyasa koşullarına göre makul tuttuk. Türkiye’nin markası olma yolunda ilerleyen Viento saat markası vitrinlerde yerini alacak. On-line satışlar da yapılacak. Büyüme hedefimiz adım adım gerçekleşecek. Viento marka saatimiz Türk halkının beğenisine sunulacak. Eminim ki bay ve bayan modelleri gören vatandaşlarımız tam not verecek. Şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.”

ORTAKLIK SENETLERİ DAĞITILDI

TÜMSAK ortaklarına Başkan Orhan Güngörür tarafından ortaklık senedi takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Viento saatler kamaştırıyor
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi