GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriVet.Hekim Alkan’dan Şehit Polis Memuru İçin Mesaj
Vet.Hekim Ahmet Metin Alkan, mesajında, "Şehit Fethi Sekin’i ve bu cennet vatanın baharına çiçek vermiş bütün yiğitleri rahmetle anıyorum. Siyaset adı altında terör örgütlerine hizmet edenlere binlerce lanet olsun!" dedi.
Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan İzmir Adliyesi önünde 05 Ocak 2017 yılında terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda gösterdiği kahramanlıkla çok sayıda insanın hayatını kurtaran şehit polis memuru Fethi Sekin'in ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Vet.Hekim Ahmet Metin Alkan mesajında, şehidi unutmadıklarını, unutmayacaklarını bildirdi.
Fethi Sekin'i ölüm yıl dönümünde rahmetle andıklarını ifade eden Alkan, mesajında, şunları kaydetti:
"Canı pahasına hainlere göz açtırmayan şehidimize büyük bir minnet borçluyuz. Şehit Fethi Sekin ülkemizin gurur kaynağıdır. Bugün ülkemizde rahat yaşayabiliyorsak, vatan topraklarında ezan sesleri yükseliyorsa yiğit şehitlerimiz sayesinde. Bu vesileyle Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Ailelerine ve sevdiklerine de sabırlar diliyorum. Çok şükür ki Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımız var."dedi.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

