meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan Polis haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı

Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan Polis haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı

,

Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan mesajında “1845 yılında kurulan Emniyet Teşkilatımızın dürüstlüğü ve adaleti amaç edinerek bir asrı aşkın süregelen hizmetleri takdire şayandır. Polislerimiz bu zor ve onurlu görevi gayet özverili bir şekilde yerine getirmektedirler.

Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı, sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini başarıyla yürütmeye devam etmektedir.

Polislerimiz Ülkemizdeki huzur ve güven ortamının oluşmasında da büyük rol üstlenmektedir. Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır.

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerini icra ederken terör örgütü veya başka olaylar sonucunda şehit düşen polislerimize Allah´tan Rahmet diliyor, görevleri başındaki tüm polislerimize selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.”



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi