EĞİTİM
EĞİTİM HaberleriVanlı öğretmen kardeşler aynı okulda geleceği şekillendiriyor
Vanlı öğretmen kardeşler aynı okulda geleceği şekillendiriyor
Van'ın Erciş ilçesinde öğretmenlik yapan Veysel ve Zeki Fidan kardeşler, aynı okulda çocukları geleceğe hazırlıyor. Kardeşler, meslek dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelerek eğitimde fark oluşturuyor.
VAN (İGFA) -Van’ın Erciş ilçesinde doğup büyüyen Veysel (32) ve Zeki Fidan (27) kardeşler, aynı okulda öğretmenlik yaparak öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.
Malatya İnönü Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği mezunu Veysel, memleketi Erciş’te Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu ve Ortaokulu’nda göreve başladı. Ağabeyini örnek alan Zeki ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği’ni bitirerek aynı okula atandı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan habere göre ağabey Veysel Fidan, “Kardeşimle çalışmak büyük bir şans. Memleketimde, aynı mesleği paylaştığımız kardeşimle görev yapmak güven ve mutluluk veriyor” dedi.
Zeki Fidan ise, ağabeyinin öğretmenliğinden dolayı kendisinin etkilendiğini belirterek, "Ona özenerek bu mesleği seçtim. Birlikte öğrencilerimize yön vermek gurur verici” diye konuştu.
-
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili Batman’a uğurlandı -
Bursa'da 2. Aktif Yaşam Şenliği'ne yoğun ilgi -
Sakarya Büyükşehir: Verimli bir kamp süreci geçirdik -
Radar sistemleri özelleştirilecek mi? Açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi... -
İstanbul'da 5 bini aşkın kişiyle "Horon Bizumdur" Guinness Dünya Rekoru denemesi -
Türk Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci kuruluş yılı 4'üncü Komando Tugayı'nda kutlandı -
İzmit'te geleneksel Lavanta Şenliği 30 Haziran’da -
Bursa'da görev yeri değişen kaymakamlar için veda programı düzenlendi

