GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriVaniköy'deki kaçak inşaata yıkım!
Vaniköy'deki kaçak inşaata yıkım!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın mühürlediği ‘Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’ndeki villanın kaçak eklentilerinin yıkımı, İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde gerçekleştirildi.
İSTANBUL (İGFA) - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetki alanındaki villadaki kaçak inşaatın İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerince durdurulduğu hatırlatılarak, kaçak yapılara ilişkin yıkımın yine il müdürlüğü koordinesinde başlandığı açıklandı.

Paylaşımda, “Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahası içerisinde bir takım izinsiz inşai faaliyetlerin gerçekleştiği tespit edilmiş ve ruhsatsız yapılar Bakanlığımızca mühürlenmişti. Tespit edilen alanda yer alan ruhsatsız, kaçak yapılar ve iskânlı yapıdaki eklentilerle ilgili yıkım faaliyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimiz koordinesinde bugün gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi.
-
Mardin'de gençlerden çevre seferberliği -
Güçlü bir Malatya geliyor -
Sınır duvarında sona yaklaşıldı... Projenin 1.339 kilometresi tamamlandı -
İzmir iklim nötr kent olmayı hedefliyor -
Osmangazi'nin Milli Judocuları Avrupa Kupası'nda -
Van kırsalında yollara sıcak asfalt -
Bursa Büyükşehir'den Nilüfer'de aşure bereketi -
Ağrı Futbol Saha Komiserleri'nde Yerlikaya dönemi

