YAŞAM
YAŞAM HaberleriVan'da kuşlar için doğaya yem bırakıldı
Van'da kuşlar için doğaya yem bırakıldı
Van Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin etkisini artırdığı soğuk günlerde yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için doğaya yem bıraktı.
VAN (İGFA) - Aşırı soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayatı için Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin belli noktalarına her gün yem bırakıyor.
Başta kent merkezi olmak üzere kırsalda da çalışma yürüten ekipler, belirlediği noktalara kar temizliği yaptıktan sonra yem koyuyor.
Bu kapsamda Van Gölü Sahil Yolu ve Van Kalesi çevresinde kuşların yoğun olarak bulunduğunu göz önünde bulunduran ekipler, kuşlar için sahil kenarına ve Van Kalesi çevresindeki sazlıklara buğday bıraktı.
Ekipler, yaban hayatının korunması için gerek doğada gerekse kent merkezinde belirlenen alanlarda yemleme çalışmasını kış boyunca devam edeceğini belirtti.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İranlı mevkidaşıyla görüştü -
Zirai don alarmı! Ekipler sahada -
Katı tümörler için dünyanın ilk CAR-T tedavisi yakında Çin'de -
Gelişim Üniversitesi’nde Kariyer ve Sağlık buluşması -
Trabzonlulardan TBMM Başkanı Kurtulmuş'a tarihi teşekkür -
Çorum Belediyesi’nden Polis Haftası ziyareti -
Antalya Kaleiçi’nde 10 kilometrelik kanalizasyon hattı temizlendi -
Bir Şehir Bin Derslik Bursa projesi tanıtıldı

