GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriVan'da binlerce kişi Alişan'la halay çekti
Van'da binlerce kişi Alişan'la halay çekti
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bu yılki altıncı durağı olan Van Kültür Yolu Festivali’nin ikinci gününde Alişan, Vanlılar’a unutulmaz bir konser verdi. Binlerce kişi Alişan’ın söylediği türkülerle halay çekti.
VAN (İGFA) - Van Kültür Yolu Festivali kapsamında Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen konserde onbinlerce Vanlı doyasıya eğlendi.
Alişan, konserde “Hele Bi”, “İkimize Birden”, “Var Ya”, “Ah Le Yar” gibi sevilen şarkılarının yanı sıra türkülerle de dinleyicilerini coşturdu. Van’da en son 12 yıl önce konser verdiğini söyleyen Alişan, “Kültür ve Turizm Bakanlığımıza böylesine güzel bir festival düzenlediği için teşekkür ederim. Muhteşemsin Van” dedi.
Konser sırasında dinleyicilerinin telefonlarını alarak fotoğraflar çeken ünlü sanatçı, küs olan bir çifti de barıştırdı.
Binlerce kişinin aynı anda halay çektiği konser, Alişan’ın “Vanlıyam Şanlıyam” türküsünü söylemesiyle sona erdi.
-
Gaziantep’te su yönetiminde önemli başarı -
Sakaryalı milli atlet Yunus Emre Civelek Avrupa şampiyonu oldu -
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde yeni dönem -
Trabzon'da resim kurslarına yoğun ilgi -
Manisa’da yılların sorununa kalıcı çözüm -
Eskişehir'de Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni su deposu ve isale hattı -
2027 yılı hac kurası yarın çekilecek -
Manisa’da işgaliye ve görüntü kirliliğine geçit yok

