GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriVali Aygöl: "Eğitime sahip çıkarsak geleceğe sahip çıkarız"
Vali Aygöl: "Eğitime sahip çıkarsak geleceğe sahip çıkarız"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ün BİL-EN Programı kapsamında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde son durağı Pelitözü Şehit Münir Kopuk İlk/Ortaokulu oldu.
BİLECİK (İGFA) - Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ü okul girişinde Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ile Okul Müdürü Ahmet Mercan karşıladı. BİL-EN Programı çerçevesinde ilimizdeki tüm sınıf seviyelerinde uygulanması kararı alınan kitap okuma etkinliği için 2/A sınıfındaki öğrencilerle birlikte sıralara oturan Vali Aygöl, etkinliğin ardından öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Vali Şefik Aygöl okuma programının ardından öğretmenler odası buluşmasında okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi. Vali Aygöl, öğretmenlere hitaben şu sözleri söyledi: “Eğitim bizim çalışmalarımız içinde en ön sırada yer almaktadır. Zira şunun farkındayız; eğitime sahip çıkarsak memleketimizin geleceğine de sahip çıkarız. Bunun içinde mutlu öğrenci, mutlu öğretmen ve mutlu okul mottosuyla yola çıkmış bulunmaktayız.”

Öğretmenler odası buluşmasında okulda yürütülen faaliyetler hakkında kısa bir sunum gerçekleştiren Okul Müdürü Ahmet Mercan’ın ardından söz alan Okul Aile Birliği Başkanı, “bizler de veliler olarak her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi.
Vali Aygöl, okuldaki ziyaretlerine LGS’ye hazırlanan öğrencilere moral ve motivasyon vermek için 8/A sınıfı ile devam etti. Ardında okul bünyesinde bulunan ana sınıfı öğrencileriyle de bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.
-
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar -
Başkan Özarslan: Kararımın merkezinde Keçiören, Ankara ve aziz milletim var -
Ordu'da Millet Düzü’nde ilk asfalt serildi

