YAŞAM
YAŞAM HaberleriVakt-i Muhabbet, Kocaelililerle buluştu
Vakt-i Muhabbet, Kocaelililerle buluştu
Şair, yazar ve TV programcısı Serdar Tuncer, Vakt-i Muhabbet isimli söyleşisiyle Ramazan’da Kocaelililerin gecesine anlam kattı
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şair-yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’i Ramazan ayında Kocaelililerle buluşturdu. Vakt-i Muhabbet konulu programda sevenleriyle bir araya gelen Tuncer, anlatımıyla Ramazan ayının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Mikail Şimşek’in yaptığı program teravih namazının ardından başladı. İlgiyle izlenen söyleşi, youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.
Serdar Tuncer programa konukların Ramazan-ı şeriflerini kutlayarak başladı. Ramazana kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Tuncer, “Allahü Teala bayrama da sevdiklerimizle birlikte sağlıkla, afiyetle eriştirsin inşallah. Ramazanda günahları affedilenlerden eylesin hepimizi” şeklinde konuştu.
TUNCER’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Yıllarca unutulmayacak bir Ramazan sohbeti gerçekleştiren Serdar Tuncer’e konuklar alkışlarıyla karşılık verdi. Tuncer de, Ramazan gibi mübarek bir ayda kendisini Kocaelililerle buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
-
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (02 Eylül 2026 Çarşamba) -
Denizli’de eğitim mesaisi hız kesmiyor -
Sakarya Büyükşehir’in Kur’an ve Değerler Atölyesi’nde anlamlı final -
Türkiye’den uzayda tarihi adım... Artemis Mutabakatı’na imza atıldı -
Bursa İnegöl'de Öznur Selçuk Armağan ASM çevresi hizmete hazır -
MEB yeni dönem taslak yıllık planları yayımladı -
BNP Paribas Cardif Türkiye'nin Finans ve Aktüerya Genel Müdür Yardımcısı Clément Saillard oldu -
Ulusal Vefa ile günlük yaşam kolaylaşıyor

