SPOR
SPOR HaberleriVakıfbanklı periler galibiyetle başladı
Vakıfbanklı periler galibiyetle başladı
VakıfBank, 4 kez şampiyonluk yaşadığı CEV Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonun ilk maçında Vero Volley Monza’yı mağlup etmeyi başardı.
İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonu Vero Volley Monza karşılaşması ile açtı. B Grubu mücadelesinde VakıfBank, rakibini 3-1 yenerek sezona galibiyetle başladı.
VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadelenin ilk setini konuk ekip 25-23 aldı. İkinci sette de büyük bir çekişme vardı ve kazanan bu kez aynı skorla VakıfBank oldu. 3. sette oyuna ağırlığını koyan sarı-siyahlılar 25-16’lık skorla durumu 2-1’e getirdi.
VakıfBank son sette ise bir bölümde 7 sayı geri düşmüş olmasına rağmen (9-16), seti çevirmeyi başardı ve 25-21’lik skorla seti kazanarak maçtan da 3-1 galip ayrıldı.
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

