SPOR
SPOR HaberleriVakıfbank, final için avantajı aldı
Vakıfbank, final için avantajı aldı
4 şampiyonlukla CEV Şampiyonlar Ligi’nde en çok şampiyonluğa ulaşan 2 ekipten biri olan VakıfBank, yarı final ilk maçında Fenerbahçe Opet’i 3-1 mağlup etti.
İSTANBUL (İGFA) - Son Dünya, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi’ni yarı final ilk maçında Fenerbahçe Opet’i 3-1 yendi. Turnuva tarihinin 4 şampiyonlukla en çok zafer yaşayan ve 7 final ile finalde en çok boy gösteren ekibi olan VakıfBank, böylece 8. finali için avantajı elde etti.
VakıfBank Spor Sarayı’ndaki karşılaşmanın çekişmeli geçen ilk setinde son bölümü daha iyi oynayan VakıfBank, 25-21’lik skorla 1-0 öne geçti.
İkinci sete 5-1’lik bir seri ile başlayan sarı-siyahlılar, set boyunca ritmini korudu ve 25-20’lik skorla durumu 2-0’a getirdi.
Fenerbahçe Opet, 3. sette 25-22’lik skorla seti alsa da son sette güçlü bir performans ortaya koyan VakıfBank, seti 25-18 karşılaşmayı ise 3-1 kazanmayı başardı.
VakıfBank’ın Brezilyalı smaçörü Gabi 22 sayıyla takımının en skorer ismi olurken; karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.
-
TEMA Vakfı’ndan Eskişehir’deki maden projesine tepki... Bilirkişi keşfi 20 Nisan'da -
Çorum'da gönüllere dokunan proje -
Bakan Gürlek: Hedef daha hızlı adalet -
Balıkesir’de YKS adaylarına “10 Numara Motivasyon” -
Türk mobilya sektörü ABD’de vites büyüttü -
Mesir Festivali’nde doğaseverler Spil Dağı’nda buluştu -
Bursa’nın tarihi katmanları ve mahalle kültürü Bursa Kitap Fuarı’nda konuşuldu -
Bursagaz’da sendika yetkiyi aldı

