BELEDİYE
BELEDİYE HaberleriUzaktan kontrolle su kesintilerinin önüne geçiliyor
.
DİYARBAKIR / UHA - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yaşanabilecek su kesintilerini önlemek amacıyla iki mahalleyi besleyen içme suyu ana boru hattına uzaktan kontrol vanası taktı.
DİSKİ Genel Müdürlüğü, su kesintileri oluşmaması için gerekli tedbirleri alarak çalışmalarına devam ediyor.
Aziziye ve Gürdoğan Mahallerini besleyen içme suyu ana borusuna teknik ekipler tarafından debi ölçer basınç ayar ve uzaktan kontrol vanası takıldı.
DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi ve Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Gördük, Seyrantepe Mevkiinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Basınç ve vana odasınainerek çalışmalarla ilgili bilgi alan Tutşi, personele kolaylıklar diledi.
Uzaktan kontrolle olumsuz durumlara karşı anında müdahale
Tutşi,debi ölçer basınç ayar ve uzaktan kontrol vanası sayesinde basınç kontrolünü sağlayacaklarını söyledi.
Yenişehir ilçesi Aziziye ve Gürdoğan Mahallerine verilen suyun basıncını kontrol edecekleri için arızaların ortaya çıkmasını engelleyeceklerini ifade eden Tutşi, uzaktan kontrol imkânı sayesinde farklı nedenlerden oluşabilecek olumsuzluklara anında müdahale edeceklerini, yapılan çalışmayla su kaybını ve kesintisini önleyeceklerini belirtti.
-
Avrupalı konuklar Kocaeli’ye hayran kaldı -
Yurt genelinde sis ve sağanak uyarısı -
Manisa Köprübaşı’nda asfalt mesaisi sürüyor -
Trabzon BilimFest yüz binleri ağırladı -
Ankara’da perde "3 Jokerli Konken" ile açıldı -
Başkan Büyükkılıç'tan 4. Kayseri Gastronomi Günleri'ne yakın takip -
4. Kayseri Gastronomi Günleri tam gaz sürüyor -
Osmangazi’de Cumhuriyet coşkusu engel tanımadı

