GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriÜnlülerden Hatay'da çocuklara moral
Ünlülerden Hatay'da çocuklara moral
Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras Hatay’da 400 çocukla resim yaptı!
HATAY (İGFA) - Ünlü isimler, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras Maraş merkezli depremlerden kurtulan çocukları ÇOHAV (Çocuk Hastalıkları Araştırma, Önleme ve Tedavi Vakfı) nın organizasyonu ile Hatay’da 11 ilde açılan ilk Defne Orhanlı Çadır Kent Okulu’nu ziyaret ettiler.

Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras Hatay’da Çadır Kentte yaşayan 400 çocukla gün boyu resim yapıp, oyunlar oynarken ÇOHAV (Çocuk Hastalıkları Araştırma, Önleme ve Tedavi Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Abide Gülel ‘Yonca Evcimik, İrem Derici, Atakan Işıktutan ve Özgür Aras’a teşekkür ederken Çadır Kentte çocukların yaptıkları tüm resimlerin İstanbul’da önümüzdeki ay büyük bir organizasyonla sergi olarak sergileneceğini söyledi.
-
Kayseri Büyükşehir'den kırsalda yol çalışması -
Orman yangınlarında soruşturma sürüyor.. 34 şüpheliden 9'u tutuklandı -
Avusturya Şansölyesi Stocker, Türkiye’ye geliyor -
Körfez’in iki yakası uluslararası boyuta taşınıyor -
Fethiye açıklarında arızalanan tekne kurtarıldı -
J70 Türkiye Turu 3. ayakta Team Nautique Yachting şampiyonluğu elde etti -
Bursa’da 700 yıllık ruh marşlarla yaşatılıyor -
Bursa'da rahvan atları şampiyonluğa koştu

