meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Uni Haber Ajansı yeni Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Uni Haber Ajansı  yeni Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Uni Medya Üst Kurulu ve yönetim kurulu kararıyla Uni Haber Ajans’nda üst düzey görev değişikliği gerçekleşti. Ajansın yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu.

İSTANBUL / UHA  - Uni Haber Ajansı'nda üst düzey görev değişikliğine gidildi. Uni Haber Ajansı’nın Bursa Temsilcisi ve Havuz sorumlu üyesi olarak görev yapan  Enver Güler, Ajansın üst kurul yönetim kurulu üyeliğine ve Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturdu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Lapçin ve Üst kurul yönetim kurulu kararıyla  gündeme gelen görev değişikliğinde Genel Yayın Yönetmenliğine oy birliğiyle Enver Güler atandı.

Üst kurul Yönetim kurulu kararıyla Uni Haber Ajansında yapılan diğer değişiklikler ise şöyle;

Yazı İşleri Müdürlüğüne Halil Can Güllü, Genel Koordinatörlüğüne Doğu Anadolu Bölge temsilcisi  Cemil Sarıtaş,Akdeniz Bölge temsilcisi  Hakan Akın, Haber Müdürlüğüne Kentvizyon imtiyaz sahibi ve Erzurum Yeni Medya Derneği Başkanı Gamze İspirli, Yurt Haberler Müdürlüğüne Keşan Temsilcisi Erdoğan Demir, Spor Müdürlüğüne Edirne Temsilcisi Şafak Çekver, Ekonomi Müdürlüğüne Akademisyen Suat Elibüyük, Magazin Müdürlüğüne İzmir Temsilcisi Hilal Aslan, Reklam ve Görsel yönetmenliğine Şeyma Öz,Sosyal Medya sormluluğuna Nadircan Solak atandılar

Dünya; Avrupa  ve Türkiye genelinde çalışmalara başlanan Uni Medya ve Uni Haber Ajansı’nın bir çok bölgelerde büroları kuruldu kurulacak yeni ofislerinin hazırlıkları ise sürüyor.

Genel yayın müdürlüğü görevine atanan;

Enver Güler kimdir?

Erzurum doğumlu olan Güler, 1980 yılında "stajyer" olarak başladığı gazetecilik hayatı, 1983’den sonra profesyonel olarak pek çok kurumda devam etti. Başlıca çalıştığı gazeteler  Milletinsesi,THA ( Türk Haberler Ajansı), Anka ( Ankara Haber Ajansı) , UBA ( Ulusal Basın Ajansı),Milliyet, Cumhuriyet,  Türkiye gazetesi, İHA ( İhlas Haber Ajansı) TRT olmak üzere bir çok basın kuruluşunda ve Tv kanallarında kameraman, muhabir, haber şefi ,haber müdürlüğü ve program yapımcılığı  görevlerinde bulundu. Bir çok haber sitelerinde yönetici olarak görev yaptı. Son olarak Uni Haber Ajansı’nda Yurt Haberler Havuz ve haber sorumlusu olarak görevini yürüten  Enver Güler UNİ Medya üst kurulu ve Yönetim kurulu Başkanı Ragıp Lapçin’in kararıyla ve oy birliğiyle Uni Haber Ajansı üst düzey yönetim kurulu üyeliği ve  Genel Yayın Yönetmenliğine  getirildi.

Güler Basın Konseyi üyesi, Gap gazeteciler Birliği üyesi, Ekonomi Muhabirler Derneği üyesi ve Erzurum Yeni Medya Derneği Denetleme kurulu Başkanı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi