YAŞAM
YAŞAM Haberleri“UNESCO Dünya Mirası Ankara" gezileri başladı
“UNESCO Dünya Mirası Ankara" gezileri başladı
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kent tarihini canlandırmak ve turizmi canlandırmak için başlattığı kent gezilerini çeşitlendirerek sürdürüyor.
ANKARA (İGFA) - UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi’ne alınan Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi’nin yakından tanınmasını için düzenlenen “UNESCO Dünya Miras Gezileri” başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi kent tarihini tanıtmak ve turizmi canlandırmak için ücretsiz olarak düzenlediği gezilerini çeşitlendirerek sürdürüyor.
Başkentlilerin Ulus tarihine ışık tutan Ankara Kalesi, Roma Tiyatrosu ve Arkeopark’ı daha yakından tanıması için “Ankara Miras Şantiye Gezileri’” düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi için ‘UNESCO Dünya Miras Gezileri’ni başlattı.
-
Konya Karatay'da gençlere dopdolu yaz programı -
Beyaz et denetimlerinde ceza yağdı! Marketlere 10,1 milyon TL yaptırım -
Kocaeli Çayırova’da mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştiriliyor -
Antalya’da aktif yaşlılar sahne aldı -
KDV Genel Uygulama Tebliği'nde Değişiklik Resmi Gazete'de -
İstanbul Bakırköy’de Marmara Denizi Günü’nde temizlik etkinliği -
Cumhuriyet Sanat Galerisi minik ressamlara ev sahipliği yaptı -
Antalya Ulaşım AŞ’den yerli AR-GE hamlesi

