GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriUludağ eteklerinde kaçak yapı operasyonu
Uludağ eteklerinde kaçak yapı operasyonu
Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen ahşap evi yıktı.
BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadele konusunda yoğun bir çalışma yürütüyor.
İlçenin dört bir yanındaki kaçak yapıları tespit eden belediye ekipleri, Uludağ eteklerinde yer alan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen ahşap evi yıktı.
Ruhsatsız olduğu belirlenip hakkında yıkım kararı alınan evin yıkımı için sabah erken saatlerde mahalleye giden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, içerideki eşyaların dışarı çıkartılmasının ardından evi iş makinesi ile yıktı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.
-
Konya Şeker’den çiftçiye 567 milyon TL’lik avans desteği -
İzmir Karşıyaka'da desenli yaya platformu -
Kocaeli’de afet yönetimi için ortak mesai -
Nükleer santral inşaatlarına yüzde 1 tevkifat düzenlemesi -
Türk Dünyası, “Gençliğin Başkenti Kocaeli’de” buluşacak -
Başkent’te banliyö seferlerine geçici düzenleme -
İzmir Postanesinin iletişim coğrafyası gün yüzüne çıkıyor -
Bursa'da geleceğin eğitimine yön veren buluşma

