GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriÜlgür Gökhan üreticilerle buluştu
Ülgür Gökhan üreticilerle buluştu
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi Yerel Kalkınma Birimi tarafından hayata geçirilen "Ücretsiz Toprak Analizi" projesinin tanıtımı için üreticiler ile buluşmaya devam ediyor.
ÇANAKKALE (İGFA) - “Ücretsiz Toprak Analizi” projesini üreticilere anlatmak amacı ile düzenlenen toplantılar kapsamında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Işıklar Dörtyol Köyü'nde üreticiler ile bir araya geldi.
Bilgilendirme toplantısında Başkan Gökhan'a, Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay,CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural , CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, İl Genel Meclisi Üyeleri ile Yerel Kalkınma Birimi personelleri de eşlik etti.
Köy kahvesinde projeye ilişkin bilgilendirmede bulunan Başkan Gökhan, tüm üreticileri Toprak Analizi projesinden faydalanmaya davet etti. Konuşmasında toprak analizinin önemine vurgu yapan Başkan Gökhan, toprak analizi ile üreticilerin gereksiz gübre kullanımının önüne geçebileceklerini ve böylelikle de hem gübre maliyetlerinin düşeceğini hem de toprağın korunabileceğini vurguladı.
Çanakkale'nin kalkınabilmesi için yerel üreticilerin mutlaka üretmesi gerektiğini ifade eden Başkan Gökhan, üretime destek olmak amacıyla üreticiler ile birlikte her zaman omuz omuza çalışacaklarını belirtti.
-
Bursa Yıldırım'da genç kalemler ilham verdi -
Avrupalı fuarcılara İzmir’den açık davet -
Bursa-Sabiha Gökçen hattındaki ulaşım sorunu TBMM'ye taşındı -
Dil ve Düşüncede Derinleşme Kongresi'nde 46 bildiri sunulacak -
Kahramanmaraş'ta kadın emeği buluşması... 11 ilden girişimciler aynı çatıda -
İzmir’de söz artık vatandaşta... Takvim belli oldu -
Mardin Dargeçit'i UNESCO’ya taşımak İçin kollar sıvandı -
Sibel Can yeniden Harbiye'de

