DÜNYA
DÜNYA HaberleriUkrayna'da yaşayan Türk iş insanına mafya baskısı
Ukrayna'da yaşayan Türk iş insanına mafya baskısı
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ticaret yapan Türk iş insanı Selçuk Yoğurtçuoğlu, mafyanın hedefi haline geldi. Emlak ve otomobil alım satımı yapan, aynı zamanda "Bayraktar" adlı restoranın sahibi olan Yoğurtçuoğlu, mafya yapılanmaları ve bu yapılarla bağlantılı Ukrayna emniyet görevlileri tarafından tehdit edildiğini söyledi.
ANKARA (İGFA) - Suç örgütlerinin, Yoğurtçuoğlu'nun sahibi olduğu taşınmazlara ve ticari işletmelere tehdit ve şantaj yoluyla el koyma girişiminde bulunduğu; söz konusu baskıların organize suç örgütleriyle irtibatlı bazı yerel kolluk kuvvetleri eliyle yürütüldüğü ileri sürüldü.
Rusya-Ukrayna savaşının başladığı dönemde Kiev'de kalan Selçuk Yoğurtçuoğlu, savaşın en kritik dönemlerinde 850 tonluk yardım malzemesini Ukrayna genelinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
-
DİSK emeklileri Karabağlar’da tek yürek -
Segway Powersports 139. Kanton Fuarı'nda amiral gemisi modelleri Super Villain SX20T ve AT10 W MUD'u sergileyecek -
Başkan Genç'ten Trabzon Tanıtım Günleri teşekkürü -
Kent Orkestrası'ndan nostalji dolu Yeşilçam konseri -
Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu’nda bin 418 sporcu yarışacak -
Mersin Büyükşehir, emeklileri doğayla buluşturuyor -
Denizli Büyükşehir kentin turizm vizyonunu Antalya’da sergiledi -
ASAT’tan turizm bölgesinde gece mesaisi

