meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Uçar Belediye başkanı değil, halk adamı!

Uçar Belediye başkanı değil, halk adamı!

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın göreve geldikden bu yana hiçbir zaman halktan kopmadıklarına dikkat çekerken, “Makamın değil, halkın başkanı olduğu" dikkatlerden kaçmadı

ENVER GÜLER 

HABER HAKİMİYET - Seçildiği günden bu yana halktan biri gibi davranması ve sürekli soluğu vatandaşlarının içinde almasından dolayı, o artık belediye başkanı sıfatının yanında, üretmiş olduğu projelerlede halkın adamı sıfatını da sonuna kadar hak etmeye başladı.

Seçildiği 31 Mart 2019 yılından bu yana sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneğini yaşatan ve yaşattıran Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, gün geçtikçe bürokrasi ve parti belediyesinden çıkıp halk belediyesi olmaya başladı. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ı diğer belediye başkanlarından ayıran en önemli özellik makam odasına kapanıp halktan kopması değil, daha günün ışıkları pencereye vurmadan kendisini sokağa vurması ve vatandaşıyla bir arada vakit geçirmesi, Vatandaşlarla kucaklaşması, Büyükle Büyük Küçükle küçük olan ve Sabahın erken saatlerinden itibaren Başkan Uçar, esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemesi esnaflara ve vatandaşlara mutluluk veriyor.

Gönüllere köprüler kurduk

Göreve geldiklerinde hiçbir zaman halktan  kopmayacaklarını  taahhüt ettiklerini dile getiren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar “Kentin asıl sahibi olan hemşehrilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi.Başkan Uçar, “Erzurum 'un Yakutiye  marka bir ilçe  olması adına gönül birliği yaptığımız hemşehrilerimizle sürekli iç içeyiz. Biz kentimizi yeniden inşa ederken, asla vatandaşlarımızdan kopmayacağımızın da sözünü vermiştik. Göreve gelmemizin akabinde ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli vatandaşlarımızın evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.

Onların gözüyle

Projelerin oluşmasında vatandaşlarla beraber olmanın çok büyük faydalarını gördüklerini vurgulayan Başkan Uçar, “Hemşehrilerimizle beraber olmak ve onların içinde yer almak işleyişte de çok fayda sağlıyor.Yakutiye ilçemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın görmek istediklerini onlardan dinliyor ve proje üretiyoruz. Bu sayede biz de hemşehrilerimizin gözünden bakış imkanına sahip oluyoruz. Bizlere gönüllerini açan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

SOSYAL BELEDİYECİLİK, İNSANLIK DAİRESİ, SİYASET ÜÇGENİNDE BELEDİYECİLİK

Erzurum’un Yakutiye ilçesi için düşündüğü ve yapacağı projelerin yanında Mahmut Uçar, sosyal belediyecilik anlayışını sonuna kadar yaşatmaya çalışıyor. İnsancıl yanına belediyecilik ve siyaseti de ekleyen Belediye Başkanı Mahmut Uçar her sabah bir vatandaşının derdini dinlerken bulabilirsiniz. İşte Başkan Uçar’ı belki de Yakutiye’li vatandaşların gözünde ender ve değerli kılan bu çalışmaları.

Yapılan anketler başkanın bu başarısının kanıtı niteliğinde. Makamında oturmayan, sürekli halkla iç içe olan Başkan Uçar’ın, ekibi ve Basın Danışmanlığı ona sürpriz bir video hazırladı.

Uçar Belediye başkanı değil, halk adamı!

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar Yine Yollarda

İşte gönülleri ısıtan o görüntüler…



Anahtar Kelimeler: Belediye başkanı değil adamı!
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi