GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriÜç fidan için Mudanya'dan denize karanfil
Üç fidan için Mudanya'dan denize karanfil
6 Mayıs'ta idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, 50. ölüm yıldönümünde Bursa'nın Mudanya ilçesinde CHP Mudanya İlçe Başkanlığı tarafından denize atılan karanfillerle anıldı.
BURSA (İGFA) - Türkiye'de 1965 yılı sonrasında gençlik hareketinin önemli aktörlerinden olan 6 Mayıs 1972 tarihinde idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan 50. ölüm yıldönümünde Mudanya'da CHP'liler tarafından anıldı.
Mütareke Müze Evi yanındaki sahilde CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın'ın başkanlığında bir araya gelen bir grup partiliye Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile Mudanya Belediye Meclis üyeleri Servet Usta ve Ali Polat da eşlik etti. Gencecik yaşta bağımsız bir ülkenin hayaliyle darağacına yürüyen üç fidanı sevgi ve özlemle andıklarını belirten Başkan Aydın, saygı duruşu sonrasında ellerindeki karanfilleri denize bıraktı.
-
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor -
DHMİ’den havacılıkta yapay zekâ hamlesi... İHA'ları yapay zeka takip edecek! -
Kütahya Belediyespor’dan Kuraş Şampiyonası’nda büyük başarı -
Zamana karşı yarıştı, Türkiye Şampiyonu oldu -
Orhaneli’deki orman yangını kontrol altına alındı -
NATO Zirvesi trafik haritası erişime açıldı...122 ülkeden 400 bin ziyaret

