SPOR
SPOR HaberleriTYF Başkanı Akdurak ikinci kez Dünya Yelken Federasyonu'nda
TYF Başkanı Akdurak ikinci kez Dünya Yelken Federasyonu'nda
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, ikinci kez Dünya Yelken Federasyonu - World Sailing Başkan Yardımcısı olarak seçildi.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Dünya Yelken Federasyonu - World Sailing 2024 Yıllık Olağan Kongresi’nin Genel Kurulu’nda 2024 - 2028 yılları arasında görev yapacak olan Başkan ve Başkan Yardımcıları belirlendi.
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, dört yıllık dönem için Dünya Yelken Federasyonu Başkan Yardımcısı olarak yeniden seçildi.

2024 - 2028 döneminde görev yapacak Başkan ve Başkan Yardımcıları şu isimlerden oluştu:
Başkan: Quanhai Li (CHN)
Başkan Yardımcıları: Özlem Akdurak (TUR), Daniel Belcher (AUS), Tomasz Chamera (POL), Beatriz González Luna (MEX), Line Markert (DEN), Josep Pla Maronda (AND), Cory Sertl (USA)
-
Segway Powersports 139. Kanton Fuarı'nda amiral gemisi modelleri Super Villain SX20T ve AT10 W MUD'u sergileyecek -
Başkan Genç'ten Trabzon Tanıtım Günleri teşekkürü -
Kent Orkestrası'ndan nostalji dolu Yeşilçam konseri -
Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu’nda bin 418 sporcu yarışacak -
Mersin Büyükşehir, emeklileri doğayla buluşturuyor -
Denizli Büyükşehir kentin turizm vizyonunu Antalya’da sergiledi -
ASAT’tan turizm bölgesinde gece mesaisi -
Kütahya’da korkutan deprem

