GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriTÜRKONFED üyeleri deprem bölgelerine yardımı sürdürüyor
TÜRKONFED üyeleri deprem bölgelerine yardımı sürdürüyor
Çatısı altında 30 federasyon ve 300’den fazla dernek üzerinden 60 bini aşkın şirket yer alan TÜRKONFED, 10 ili kapsayan deprem felaketinin ilk anından itibaren bölgenin acil ihtiyaçlarını karşılamak ve yaraları sarmak için harekete geçti.
İSTANBUL (İGFA)- TÜRKONFED, Bölgedeki federasyon ve dernekler ile ilgili kurum ve kuruluşlardan edinilen bilgiler doğrultusunda Türkiye’nin dört bir yanındaki üyelerinin ve paydaşlarının bölgeye yardım ulaştırmaya devam ediyor.
Aynı zamanda bu yardımları koordine ettiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, dünyanın hiçbir ülkesinin tek başına üstesinden gelmesinin mümkün olmadığı bu büyüklükte bir afette çalışan ve çözüm üreten kurum ve kuruluşlar için yasal süreçlerin kolaylaştırıcı adımlarla yeniden kurgulanması gerektiğini vurguladı.

-
Beyaz Bülten: Elektrik şebekesi özel kablosuz ağı... Enerji sektöründe kritik iletişimin geleceği -
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi -
Mardin Yeşilli’de tarihi rekor! 102 bin meyveli fidan dağıtıldı -
Kocaeli’de kırsalda yangın güvenliği güçlendi -
Ordu’da teleferik hattında nefes kesen kurtarma tatbikatı -
Vatan Bekçileri'nden Ayasofya’daki eyleme sert tepki -
Çınar Akademi'nin mahalle etütleri pekiştiriyor -
Enflasyonlu para çevriminde yeni kurallar 'Resmi'leşti

