SPOR
SPOR HaberleriTürkiye-Letonya maçına seyirci yok
A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda İstanbul'da Letonya ile oynanacak müsabakaya seyirci alınmasının uygun bulunmadığı açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF Sağlık Kurulunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının seyri ile ilgili son gelişmeleri ile ilgili yeni bir değerlendirme yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır. TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır."Federasyondan dün yapılan açıklamada müsabakaya stat kapasitesinin yüzde 15'i oranında seyirci alınacağı açıklanmıştı.
-
Viyana’da Bursa Yıldırım Ticaret MTAL rüzgârı esti -
Lütfi Çarşıbaşı Mimarsinan OSB'ye aday -
Beyaz Bülten: Elektrik şebekesi özel kablosuz ağı... Enerji sektöründe kritik iletişimin geleceği -
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi -
Mardin Yeşilli’de tarihi rekor! 102 bin meyveli fidan dağıtıldı -
Kocaeli’de kırsalda yangın güvenliği güçlendi -
Ordu’da teleferik hattında nefes kesen kurtarma tatbikatı -
Vatan Bekçileri'nden Ayasofya’daki eyleme sert tepki

