EKONOMİ
EKONOMİ HaberleriTürkiye-Çin Ekonomik Forumu 6. kez düzenleniyor
Türkiye-Çin Ekonomik Forumu 6. kez düzenleniyor
İstanbul Okan Üniversitesi Türkiye-Çin Ekonomik Forumu’nun altıncısını 18 Nisan 2024 Perşembe günü Tuzla Kampüsü’nde gerçekleştiriyor. Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Başkonsolosluğu ve Üniversitenin Konfüçyus Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenecek forumda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da konuşma yapacak.
İSTANBUL (İGFA) - “Yıl Dönümlerinin Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış” temasına sahip forumun panelistleri arasında Huawei Türkiye Direktörü MA Yongnong, Xiaomi Türkiye Genel Müdürü FAN Chunlei, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, ICBC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı HOU Qian, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Başaran Bayrak, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Çin İş Konseyi Türkiye Tarafı Başkanı Korhan Kurdoğlu ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürü İsmail Bütün yer alıyor.
Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılacak forumda ülkemize yatırım yapan Çin menşeli şirketlerin yöneticileri ve Çin’de yatırım yapan, Çin ile ticari ve ekonomik ilişkiler kuran yerli firma yöneticileri de bir araya gelecek.
-
Türkiye ve Cezayir'den stratejik ortaklık mesajı -
Bursa Büyükşehirli kadın hentbolcular final biletini kaptı -
Huawei SPN, Yunnan Power Grid'in yeni nesil yüksek hızlı taşıyıcı ağı kurmasına destek oluyor -
Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun’a Devlet Nişanı tevcih edildi -
Nisan'da 112 bin gıda denetlendi! Yurt içi denetimlerde 185 milyon TL ceza -
Teknoloji ile insani hikâyeler buluştu... Gazze Mektupları” sergisi ziyarete açıldı -
Konya’da 'Mezuniyet Sergisi' açıldı -
Eskişehir’de Hayvan Pazarı Kurban Bayramı için hazırlanıyor

