GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriTürk popunun Barbie'sinden 'dans' yorumu
Türk popunun Barbie'sinden 'dans' yorumu
Çıkardığı 'Yıldız' ve 'Bodrum Masalı' şarkılarıyla müzikseverlerden tam puan alan Türk Popunun son gözde ismi Barbie lakaplı Nihan Çelik “Güzel dans eden ünlü yok!” dedi.
İSTANBUL (İGFA) - Önümüzdeki ay Serdar Ortaç ile düet şarkısı için stüdyo çalışmalarını sürdüren Nihan Çelik şarkısına çekeceği klibi için ünlü koreograf Zafer Tunç ve 12 dansçıyla provalarını da sürdürüyor.
Sesinin yanı sıra güzelliğiyle de ve dans şovuyla da dikkatleri üzerine çekecek olan Nihan Çelik, “Türkiye ‘de hiçbir zaman dansa büyük bir ilgi gösterilmemiş. Dans her zaman sinema, tiyatro ve müziğin gölgesinde kalmış. Türkiye’de dansını çok beğendiğim ünlü bir isim henüz yok. Türkiye’de dans hep arka planda boşluk doldurmak için, dolgu malzemesi olarak kullanılıyor" dedi.
-
Bakan Kurum dip çamuru temizliği yapılan körfeze daldı -
Türk girişimciler için 30 bin dolar ödüllü 'Sağlık Teknolojileri Yarışması' -
Çölyak hastalığı ile gluten hassasiyeti aynı şey değil -
TEK Market Tekirdağ’ın 7’nci şubesiyle Saray’da -
Batman Sason'da şehit ailelerinden Jandarma'ya anlamlı ziyaret -
Yeşilay'da çifte heyecan yaşandı... Maçta kaybettik ama bisiklette kazanacağız -
Trabzon'da itfaiye ve AFAD’dan kurtarma operasyonu -
Antalya'da 260 kilo balığa el konuldu

