GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri'Tümor' operasyonunda 215 gözaltı!
'Tümor' operasyonunda 215 gözaltı!
İçişleri Bakanlığı, çeşitli illerde başlattığı ve sürdürdüğü operasyonlardan'Tümör Operasyonu'nda 215 şüpheli gözaltına alınırken, 69 firari şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 organize suç örgütü ile söz konusu örgütlere silah temin eden 26 suç grubu üyelerine yönelik 24 ilde 284 şüphelinin yakalanmasına yönelik “Tümör” operasyonu başlatıldı.
KOM Daire Başkanlığı ekiplerince sabah saatlerinde 24 İlde eş zamanlı gerçekleştirilen Tümör Operasyonları kapsamında yapılan aramalarda; 11 adet uzun namlulu tam otomatik tüfek,
135 adet tabanca, 50 adet tüfek, 2633 adet fişek, çok sayıda silah parçası, çok miktarda sentetik hap, sentetik ecza, esrar, metamfetamin ve çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.
Operasyonlarda ; 215 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, firari 69 şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam ettiği kaydedildi.

-
İzmir'de İZKİTAP günleri başlıyor -
TBB’den okullardaki saldırılara tepki: Güvenli eğitim ortamı şart! -
İzmir’in kent merkezine 100 yeni taksi -
İzmir Bornova’dan okullarda şiddete karşı tek ses! -
Simge’den 'Kalpsiz Serseri' ile zirve hamlesi -
Okul saldırıları ardından büyük operasyon: 83 gözaltı, yüzlerce hesap kapatıldı! -
Kayseri Kocasinan'a taşınmazlarından dev gelir -
Mersin’de 'Engelsiz Yaşam Parkı' sosyalleşmenin adresi oldu

