GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriTrakya Üniversitesi’nde canlı yayında ameliyatsız aort kapak değişimi
Trakya Üniversitesi’nde canlı yayında ameliyatsız aort kapak değişimi
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından kongre anında canlı bir aort değiştirme ameliyatı gerçekleştirildi.
EDİRNE (İGFA) - Girişimsel Kardiyoloji Derneği, Cleveland Klinik, Society of Peripheral Vascular Interventions (PVIS) iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Advanced Structural Peripheral Interventional Course (ASPIC) Kongresinde, Trakya Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Servet Altay ve Doç. Dr. Uğur Özkan da yer aldı.

Altay ve Özkan, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Medical Park hastanesinde canlı yayın esnasında ameliyatsız aort kapak değişimi (TAVI) işlemini gerçekleştirerek, kongreye katılan ulusal ve uluslararası katılımcılara eğitim verdi.
Anahtar Kelimeler:
trakya
üniversitesi’nde
canlı
yayında
ameliyatsız
aort
kapak
değişimi
-
Ceza ve Tevkifevleri personelinin görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı -
Kocaeli Büyükşehir’de 9 bin 195 işçiyi kapsayan sözleşme imzalandı -
Bursaspor’da Muhammet Demir dönemi sona erdi -
Türkiye’de yağışlar 66 yılın zirvesinde -
Manisa’da "Frida" rekoru -
Metehan, KO-MEK’le güçlendi -
Türkiye ile Kanada arasında sivil havacılıkta yeni dönem -
CGTN: Anneler Günü: Kahraman anneler Xi Jinping’e nasıl ilham veriyor?

