SPOR
SPOR HaberleriTOFAŞ, yeni sezonun ilk transferini yaptı... Bryce Jones potada
TOFAŞ, yeni sezonun ilk transferini yaptı... Bryce Jones potada
Mavi Yeşilliler, eski çalıştırıcısı Massimo Cancellieri ile Limoges CSP’de birlikte forma giyen skorer oyun kurucu Bryce Jones’u kadrosuna kattı.
BURSA (İGFA) - TOFAŞ Basketbol Takımı, 2026-2027 sezonu kadro yapılanmasının ilk transferini açıkladı. Kulüp, son olarak Yunanistan’ın Aris BC takımında oynayan oyun kurucu Bryce Jones ile sözleşme imzaladı.
1.83 boyundaki 1994 doğumlu Jones, skorer oyun kurucu pozisyonunda görev yapıyor. Başantrenör Massimo Cancellieri ile 2022-2023 sezonunda Fransa’nın Limoges CSP takımında birlikte çalışan Amerikalı basketbolcu, Fransa Ligi’nde 28 maçta 15,8 sayı, 2,4 ribaund, 5 asist, 1,2 top çalma; BCL’de ise 11 maçta 12,7 sayı, 2,8 ribaund, 4,1 asist ortalamalarıyla dikkat çekmişti.
Jones, geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi’nde 23 maçta 15 sayı, 2,9 ribaund, 5 asist ve 1,2 top çalma; Eurocup’ta 18 maçta 17,6 sayı (%33,3 üçlük), 3,4 ribaund, 5,1 asist ve 1,1 top çalma ortalamalarıyla takımının önemli isimlerinden biri oldu.
TOFAŞ Spor Kulübü, skorer kimliği ve liderlik özellikleriyle tanınan Jones’a “ailemize hoş geldin” mesajı verirken, yeni sezonda başarılar diledi.
-
TÜSİAD heyeti Madrid'de temaslarda bulundu -
Eskişehir’de dört genç orkestra şefi finale yükseldi -
Malatya'da 'iki sanat tek miras' sergisi -
Kocaeli'de Dilovası’nın yeni kalbi yükseliyor -
Ticari toplanan süt geriledi... Ayran ve kefir üretimi arttı -
Bursa Osmangazi’den Çukurca'ya modern spor tesisi -
Trabzon’da Çilekli Düşler Köyü binlerce çocuğu ağırladı -
Silivri Belediyesi’nden Başkan Balcıoğlu hakkında açıklama... Hizmetler kesintisiz sürüyor

