SPOR
SPOR HaberleriTofaş Basketbol’da Emil Rajkovic dönemi sona erdi
Tofaş Basketbol’da Emil Rajkovic dönemi sona erdi
Tofaş Basketbol A Takımı, Baş Antrenör Emil Rajkovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Kulüp, Rajkovic’e katkıları için teşekkür etti.
BURSA (İGFA) - Tofaş Spor Kulübü, Basketbol A Takımı Baş Antrenörü Emil Rajkovic ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. 2025-2026 sezonu öncesinde göreve getirilen Rajkovic, görev süresi boyunca kulüp için özverili çalışmalarda bulunmuş ve takımı örnek bir şekilde temsil etmişti.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Değerli antrenörümüze, kulübümüze ve Bursa basketboluna yaptığı katkılar için teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki dönemi için en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Tofaş, Emil Rajkovic ile olan bu sürecin ardından yeni sezon hazırlıklarına farklı bir yapılanma ile devam edeceğini belirtti.
-
Yükseköğretimde 16 yeni program açıldı -
IDMA İstanbuL'dan tahıl işleme sektörüne 1 milyar dolarlık zemin -
Manisa Salihli köşe bucak ilaçladı -
“Kocaeli’nin Yazarlar Fuarı” ikinci kez okurlarıyla buluştu -
Manisa Cider Yolu’nda su baskınlarına kalıcı çözüm -
Adalet Bakanlığı'ndan yapay zekâ destekli evrak yönetimi: YEDES devrede -
TÜBİTAK Bilim Merkezleri Yaz Akademisi Trabzon’da başlıyor -
Şampiyon Malatya Ampute'den Milli Takım'a 3 sporcu daveti

