SPOR
SPOR HaberleriTırmanma Şampiyonası Kartepe'de sürüyor
Tırmanma Şampiyonası Kartepe'de sürüyor
Kocaeli Otomobil Spor Kulübü tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenen ve AVIS 2026 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ikinci ayağı Kartepe Tırmanma Yarışı, 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştiriliyor.
KOCAELİ (İGFA) - Kartepe Yolu Bayraktepe Mevkii’nde koşulacak olan organizasyon 27 Haziran Cumartesi günü, 15.00-18.30 saatleri arasındaki antrenman çıkışları ile başlayacak. 28 Haziran Pazar günü saat 10.00’da ilk çıkış ile devam edecek olan yarışta, sporcular 5,87 kilometre uzunluğundaki parkuru 3 kez kat edecekler.
Bu yarış öncesi AVIS 2025 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda; Kategori 1’de İlker Aktaş, Kategori 2’de Hilal Aslan, Kategori 3’te Metehan Güleç ve Kategori 4’te de Sinan Soylu lider durumda yer alıyor.
Anahtar Kelimeler:
tırmanma
şampiyonası
kartepe'de
sürüyor
-
TOFAŞ'tan Guard takviyesi... Zach Nutall Bursa'da -
LÖSEV Bursa’da yaz kampları başladı -
Golda Gıda’nın halka arzı onaylandı -
Sakarya Büyükşehir'in tüm tesislerinde kartla ödeme dönemi -
AK Parti Artvin İl Başkanlığı'ndan Milletvekili Çelik’e ziyaret -
Çini sanatı MABESEN'de can buluyor -
Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı -
Sakarya'da 45 kilometrelik hattın ilk sevkiyatı başladı

