YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriTDP'ten 'Yarınlar Umut Olsun' projesi
TDP'ten 'Yarınlar Umut Olsun' projesi
Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulanan “Yarınlar Umut Olsun Projesi” devam ediyor.
KİLİS (İGFA)- Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ile ortak çalışılarak TDP Şube Müdürlüğü personelleri tarafından bağımlılar ve aileleri ziyaret edilerek, bağımlılık yapan maddelerin zararları ve madde bağımlısı kişilerin tedavi olmaları konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme yapılmak suretiyle YEDAM’a yönlendirilmeleri sağlanıyor.
Konu ile ilgili Kilis İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bilgilendirici Arapça ve Türkçe broşürler vatandaşlara verilerek bağımlılık yapan maddelerin zararları ve madde bağımlısı kişilerin tedavi olmaları konusunda bilgilendirmeler devam ediyor. Kilis Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadele kapsamında bağımlılar ve yakınlarına yönelik bilgilendirme ziyaretlerinin devam edileceği öğrenildi.
-
15 ülkeden 578 bisikletçi Antalya’da pedal çevirecek -
Mersin'de 'marul tarlada kaldı' iddiasına yalanlama -
CHP’li Yazgan’dan hekimlere yeşil pasaport teklifi -
Adana’da Uzunköprü rüzgarı... Moda tasarımcısı Güzin Vardar Türkiye birincisi oldu -
Edirne Keşan'da okullarda sağlık seferberliği -
Altınkale Kavşağı hizmete açıldı... Yıllık tasarruf hedefi 274 milyon TL -
5G abone sayısı 29 milyona ulaştı -
Balıkesir Gönen'de hayvan pazarlarına 'şap' tedbiri

