YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriTDP'ten 'Yarınlar Umut Olsun' projesi
TDP'ten 'Yarınlar Umut Olsun' projesi
Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulanan “Yarınlar Umut Olsun Projesi” devam ediyor.
KİLİS (İGFA)- Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ile ortak çalışılarak TDP Şube Müdürlüğü personelleri tarafından bağımlılar ve aileleri ziyaret edilerek, bağımlılık yapan maddelerin zararları ve madde bağımlısı kişilerin tedavi olmaları konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme yapılmak suretiyle YEDAM’a yönlendirilmeleri sağlanıyor.
Konu ile ilgili Kilis İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bilgilendirici Arapça ve Türkçe broşürler vatandaşlara verilerek bağımlılık yapan maddelerin zararları ve madde bağımlısı kişilerin tedavi olmaları konusunda bilgilendirmeler devam ediyor. Kilis Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadele kapsamında bağımlılar ve yakınlarına yönelik bilgilendirme ziyaretlerinin devam edileceği öğrenildi.
-
Balıkesir Büyükşehir'den çiftçiye güçlü destek -
BALMEK kursiyerlerine " Afet Farkındalık Eğitimi " -
BASKİ'den 13 mahalleye can suyu -
Memduh Büyükkılıç Bağımlılık Zirvesi'ne katıldı -
63. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali heyecanı 24- 31 Ekim’de -
Antalya dumansız plaj uygulaması -
Uçurtmalar Kocaeli'den barışa uçtu -
Tarihi manastırda radikal karar: Artık duman yok

