meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

TAŞBAŞI’INDAN PASİNLER ’İN KURTULUŞ MESAJI

TAŞBAŞI’INDAN  PASİNLER ’İN KURTULUŞ MESAJI

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Taşbaşı, ilçenin Düşman işgalinden kurtuluşunun103. yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Taşbaşı yayınladığı mesajda; “Tüm yurtta olduğu gibi, şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de, günümüz den 103  yıl önce Pasinler’de yazılmıştır. Ülkemizde yaşanan olumsuzluklara rağmen Pasinler’in kahraman evlatları, sahip oldukları manevi güç ve bağımsızlığa olan inançla büyük bir yiğitlik göstererek düşmanı topraklarımızdan çıkarmış ve bu sayede ilçemiz ,  13 Mart günü düşman işgalinden kurtulmuştur.
İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunu 103 yıl önceki ruh ve heyecanla idrak ettiğimiz bugün vesilesiyle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehrimizin ve ülkemizin kurtuluş mücadelesinde bugüne kadar kaybettiğimiz tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm Pasinler ’li  hemşerilerimizin 13 Mart Düşman işgalinden Kurtuluşunu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi